Caviar Green Line Shampoo 300ML

Het reinigt zacht en geeft nieuwe kracht aan elk type haar. Caulerpa Lentillifera-extract (ook bekend als plantaardige kaviaar) helpt de vacht van het dier nieuw leven in te blazen dankzij de goede eigenschappen. Vitamine F helpt het haar te hydrateren en te verzachten, waardoor het onmiddellijk helderder wordt.
Siliconenvrij product. Geschikt voor elk vacht typen.

GEBRUIK

Breng Caviar Green Shampoo aan op vochtige vacht en masseer, spoel af en ga verder met het aanbrengen van Caviar Green Conditioner. Expo-voorbereiding: Het wordt aanbevolen om deze behandeling ten minste 45 dagen voor de wedstrijd uit te voeren en deze 3 keer te herhalen in combinatie met de andere producten van de Caviar Green-lijn om optimale resultaten in de ring te verkrijgen.

 

Caviar Green Balsem

€ 25,00

Caviar Green Balsem

€ 25,00

Caviar Green Line Conditioner 300ML

Een conditioneringscrème rijk aan Caulerpa Lentillifera-extracten (ook bekend als plantaardige kaviaar) en vitamine, die het haar beter maken door het te hydrateren en het kracht en vitaliteit te geven.
Gemaakt om het haar te helpen terug te keren naar sterk, stralend en gezond. Voor elk Vacht typen.

 

GEBRUIK

Aanbrengen op het gewassen oppervlak met Caviar Green Shampoo. Laat 5/10 minuten intrekken, spoel af en ga verder met drogen. Expo-voorbereiding: Het wordt aanbevolen om deze behandeling ten minste 45 dagen voor de wedstrijd uit te voeren en deze 3 keer te herhalen in combinatie met de andere producten van de Caviar Green-lijn om optimale resultaten in de ring te verkrijgen.

10 in 1 Green is een concentraat van wellness behandelingen voor de vacht, een overschot aan gezondheid voor het haar ingesloten in de eenvoud van een enkele actie voor een resultaat van onmiddellijke pracht.
dat Slechts één product kan:

 1-  Voert een antioxiderende werking uit

 2 - Bescherm de vacht tegen UVA- en UVB-stralen
 3 - Bescherm het haar tegen de hitte van haardroger 

 4- Verlaag de droogtijden 

 5-  Bedien het antistatische effect 

 6- Hydrateer en voed de vacht diep 

 7-  Geef glans en helderheid

 8-  Maak de vacht zacht en fluweelachtig

 9- Repareert de structuur van het haar

10- Brengt schoonheid, gezondheid en vitaliteit terug naar de vacht.

 

Gebruik de 10 in 1 Spray op een Handdoek droge Vacht 

Het geeft een maximale schittering aan de vacht met de nadruk op de natuurlijke kleur en het elimineren van ondoorzichtigheid van het haar dat daar door gezond en zijdeachtig is. luminance Green polijst en geeft helderheid aan het haar zonder het af te wegen; beschermt tegen vocht en elimineert het pluiseffect. Het maakt de vacht gladder waardoor een effectiever en pijnloos kammen mogelijk is. 

 

Gebruik de Luminace spray naar de trimbehandeling 

Caviar Green line Nutrive mix 100ML

Een serum, het combineert de ultralichte crème met een vloeistof die rijk is aan functionele stoffen, zoals Caulerpa Lentillifera (ook bekend als Vegetable Caviar) en Macadamia en Granaatappeloliën, die samen werken voor onmiddellijke bescherming tegen het haar en zorgt voor een gezond vacht, geregenereerd, gevoed en zorgt voor een jonger uiterlijk aan de vacht. De vitamine F die erin zit, helpt de juiste hydratatie te behouden. Een sluier van product, homogeen verdeeld dankzij een micro diffuse afgifte, wordt snel geabsorbeerd waardoor de vacht voelbaar zijdeachtig en pluizig achterblijft.

 

Gebruik de Caviar nutrive mix op een handdoek droge vach

Uitverkocht

Caviar Green VIVI Parfum

€ 22,50
Uitverkocht

Caviar Green VIVI Parfum

€ 22,50

Caviar Green Line VIVI Parfum 100ML

Verrijkt met Caulerpa Lentillifera extract (ook bekend als Vegetaliën Caviar), Vivì Green is een aangename geur.

Dankzij de specifieke alcoholvrije formule verstoort het de gevoelige huid van het dier niet en maakt het dat de parfum ideaal is zelfs voor gevoelige dieren.