Shampoo Aquarius

€ 40,00

Shampoo Aquarius

€ 40,00

Shampoo Aquarius  met rode wijnstok extract: het is een voedende shampoo voor elk type vacht van honden en katten. De polyfenolen die van nature in de rode wijnstok zitten, helpen beschermen tegen vrije radicalen, geven glans en vitaliteit aan de vacht en helpen de weefsels te beschermen tegen collageenafbraak.

INHOUD: 550ML

GEBRUIK

 

Verdeel een voldoende dosis shampoo verdund met water, op de eerder bevochtigde vacht; masseer goed gedurende drie minuten en ga verder met spoelen met warm water en breng vervolgens Aquariusbalsem aan.

1op10 Verdunnen

Aquarius Condtioner

€ 40,00

Aquarius Condtioner

€ 40,00

Aquariusbalsem met rode wijnstokextract: het is een voedende balsem voor elk type vacht van honden en katten. De polyfenolen die van nature in de rode wijnstok zitten, helpen beschermen tegen vrije radicalen, geven glans en vitaliteit aan de vacht en helpen de weefsels te beschermen tegen collageenafbraak.

 

GEBRUIK

 

Aanbrengen op gewassen, nog vochtige vacht; masseer en laat 3 - 5 minuten intrekken. Spoelen. Voor een optimaal resultaat raden wij de eerdere toepassing van Aquarius Shampoo aan.

Shampoo Andromeda

€ 40,00

Shampoo Andromeda

€ 40,00

Shampoo Andromeda met rozenbottelextract: het is een specifieke shampoo voor honden en katten met een gedevitaliseerde huid en een zeer gevoelige huid. De regenererende kracht van rozenbottel kan helpen bij de reconstructie van de vacht, waardoor toon en voeding worden gegeven. De vacht wordt opnieuw in balans gebracht en gevoed.

INHOUD: 550ML

GEBRUIK

 

Verdeel een voldoende dosis shampoo verdund met water, op de eerder bevochtigde vacht; masseer goed gedurende drie minuten en ga verder met spoelen met warm water en breng vervolgens de Andromeda Balm aan.

1op10 Verdunnen

Andromeda balsem met rozenbottelextract: het is een specifieke balsem voor honden en katten met een gedevitaliseerde huid en een zeer gevoelige huid. De regenererende kracht van rozenbottel kan helpen bij de reconstructie van de vacht, waardoor toon en voeding worden gegeven. De vacht wordt opnieuw in balans gebracht en gevoed.

 

GEBRUIK

 

Aanbrengen op gewassen, nog vochtige vacht; masseer en laat 3 - 5 minuten intrekken. Spoelen. Voor een optimaal resultaat raden wij de eerdere toepassing van Andromeda Shampoo aan.

Hydra Shampoo

€ 40,00

Hydra Shampoo

€ 40,00

Hydra shampoo met lavendelextract: de kalmerende en verzachtende eigenschappen van lavendel maken deze shampoo bijzonder geschikt voor honden en katten met een gevoelige vacht en jeuk. Het geeft glans aan de vacht en helpt het gevoel van jeuk op de huid te verzachten.

INHOUD:550ML

GEBRUIK

 

Verdeel een voldoende dosis shampoo verdund met water, op de eerder bevochtigde vacht; masseer goed gedurende drie minuten en ga verder met spoelen met warm water en breng vervolgens de Hydra Balm aan.

1op10 Verdunnen

Hydra Conditioner

€ 40,00

Hydra Conditioner

€ 40,00

Hydra balsem met lavendelextract: de kalmerende en verzachtende eigenschappen van lavendel maken deze balsem bijzonder geschikt voor honden en katten met een gevoelige vacht en jeuk. Het geeft glans aan de vacht en helpt het gevoel van jeuk op de huid te verzachten.

 

GEBRUIK

 

Aanbrengen op gewassen, nog vochtige vacht; masseer en laat 3 - 5 minuten intrekken. Spoelen. Voor een optimaal resultaat raden wij de eerdere toepassing van Hydra Shampoo aan.

Shampoo Pegasus

€ 40,00

Shampoo Pegasus

€ 40,00

Pegasus shampoo met Mallow extract: het is een specifieke shampoo voor langharige honden en katten. De verzachtende eigenschappen van Mallow maken het mogelijk om de aanwezige knopen op te lossen, waardoor zachtheid en glans worden gegeven.

INHOUD: 550ML

GEBRUIK

 

Verdeel een voldoende dosis shampoo verdund met water, op de eerder bevochtigde vacht; masseer goed gedurende drie minuten en ga verder met spoelen met warm water en breng vervolgens de Pegasus Balm aan.

1op10 Verdunnen

Pegasus Conditioner

€ 40,00

Pegasus Conditioner

€ 40,00

Pegasus balsem met Mallow extract: het is een specifieke balsem voor langharige honden en katten. De verzachtende eigenschappen van Mallow maken het mogelijk om de aanwezige knopen op te lossen, waardoor zachtheid en glans worden gegeven.

 

GEBRUIK

 

Aanbrengen op gewassen, nog vochtige vacht; masseer en laat 3 - 5 minuten intrekken. Spoelen. Voor een optimaal resultaat raden wij de eerdere toepassing van Pegasus Shampoo aan.

Shampoo Orion

€ 40,00

Shampoo Orion

€ 40,00

Orion shampoo met honingextract: het is een specifieke shampoo voor honden en katten met medium haar. De polyfenolen van honing, natuurlijke antioxidanten, voeden de vacht, geven elasticiteit en zachtheid aan het haar en helpen de natuurlijke schoonheid te behouden en te beschermen tegen de agressie van externe middelen.

INHOUD: 550ML

GEBRUIK

 

Verdeel een voldoende dosis shampoo verdund met water, op de eerder bevochtigde vacht; masseer goed gedurende drie minuten en ga verder met spoelen met warm water en breng vervolgens de Orion Balsem aan.

Orion Conditioner

€ 40,00

Orion Conditioner

€ 40,00

Orion Balsem met Honingextract: het is een specifieke balsem voor middelharige honden en katten. De polyfenolen van honing, natuurlijke antioxidanten, voeden de vacht, geven elasticiteit en zachtheid aan het haar en helpen de natuurlijke schoonheid te behouden en te beschermen tegen de agressie van externe middelen.

 

GEBRUIK

 

Aanbrengen op gewassen, nog vochtige vacht; masseer en laat 3 - 5 minuten intrekken. Spoelen. Voor een optimaal resultaat raden wij de eerdere toepassing van Orion Shampoo aan.

Shampoo Cassiopeia

€ 40,00

Shampoo Cassiopeia

€ 40,00

Cassiopeia shampoo met Acacia extract: het is een specifieke shampoo voor kortharige honden en katten. Acaciacollageen, natuurlijk geproduceerd door de plant, is de optimale vervanger voor collageen van dierlijke oorsprong. Het geeft voeding en compactheid aan de vacht, met behoud van zijn kleur en natuurlijke schoonheid. De samentrekkende eigenschappen helpen ook om roos te verminderen.

INHOUD: 550ML

GEBRUIK

 

Verdeel een voldoende dosis shampoo verdund met water, op de eerder bevochtigde vacht; masseer goed gedurende drie minuten en ga verder met spoelen met warm water en breng vervolgens cassiopeiabalsem aan.

1op10 Verdunnen.

Cassiopeia balsem met Acacia extract: het is een specifieke balsem voor kortharige honden en katten. Acaciacollageen, natuurlijk geproduceerd door de plant, is de optimale vervanger voor collageen van dierlijke oorsprong. Het geeft voeding en compactheid aan de vacht, met behoud van zijn kleur en natuurlijke schoonheid. De samentrekkende eigenschappen helpen ook om roos te verminderen.

 

GEBRUIK

 

Aanbrengen op gewassen, nog vochtige vacht; masseer en laat 3 - 5 minuten intrekken. Spoelen. Voor een optimaal resultaat raden wij de vorige toepassing van Cassiopeia Shampoo aan.

Hydra Parfum

€ 32,50

Hydra Parfum

€ 32,50

Een geur met levendige citrustonen gegeven door de vereniging van ceder en mandarijn met oranjebloesem en een vleugje zeelelie. De speciale alcoholvrije formule verstoort het gevoelige reukvermogen van het dier niet. Ideaal voor honden en katten.

 

GEBRUIK

 

Spray op het dier op een afstand van 15-20 cm

Orion Parfum

€ 32,50

Orion Parfum

€ 32,50

Een geur met warme kruidige tonen die inebrieert met zijn geur van rozemarijn en salie met de toevoeging van een patchouli en irismotief. De speciale alcoholvrije formule verstoort het gevoelige reukvermogen van het dier niet. Ideaal voor honden en katten.

 

GEBRUIK

 

Spray op het dier op een afstand van 15-20 cm

Een geur met zoete bloemennoten van een tuin bezaaid met orchideeën, jasmijn en heliotrope bloemen. De speciale alcoholvrije formule verstoort het gevoelige reukvermogen van het dier niet. Ideaal voor honden en katten.

 

GEBRUIK

 

Spray op het dier op een afstand van 15-20 cm

Pegasus Parfum 50ML

€ 32,50

Pegasus Parfum 50ML

€ 32,50

Een geur met een bedwelmende frisheid die reist op de tonen van bergamot en balsamicospar om te eindigen met een zeeakkoord. De speciale alcoholvrije formule verstoort het gevoelige reukvermogen van het dier niet. Ideaal voor honden en katten.

 

GEBRUIK

 

Spray op het dier op een afstand van 15-20 cm

Een intense geur zoals citroen en lavendel en tegelijkertijd beslissend als muskus en bijvoet. De speciale alcoholvrije formule verstoort het gevoelige reukvermogen van het dier niet. Ideaal voor honden en katten.

 

GEBRUIK

 

Spray op het dier op een afstand van 15-20 cm

Een intense en omhullende geur gegeven door de link tussen zwarte bes, sandelhout en paars. De speciale alcoholvrije formule verstoort het gevoelige reukvermogen van het dier niet. Ideaal voor honden en katten. 

 

GEBRUIK

 

Spray op het dier op een afstand van 15-20 cm