Het is een shampoo met een aangename geur van groene appel, geschikt voor honden en katten met lang haar. Het hydrateert de vacht, herstructureert de vacht, geeft zachtheid en glans. Hiermee kunt u de aanwezige knopen losmaken, zonder de huid van het dier te irriteren.

 

 

GEBRUIK

 

Verdeel een voldoende dosis shampoo verdund 1: 10 met water, op de eerder bevochtigde vacht; masseer goed gedurende 3 minuten en ga verder met spoelen met warm water en breng vervolgens de Green Apple Conditioner Iv San Bernard aan.

 

Het is een verzachtend product waarmee je zelfs de moeilijkste knopen van langharige vachten kunt losmaken.

 

GEBRUIK

 

Breng na het wassen een voldoende dosis balsem aan op de vacht, masseer en borstel grondig gedurende ongeveer 3 minuten. Spoel grondig af met warm water.

Bananen Shampoo

€ 25,00

Bananen Shampoo

€ 25,00

 

Het is een shampoo met een aangename bananengeur, geschikt voor middellangharige honden en katten. De delicate en verzachtende werking normaliseert de elasticiteit van het haar, waardoor het glanzend en zacht wordt.

 

GEBRUIK

 

Verdeel een voldoende dosis shampoo verdund 1: 10 met water, op de eerder bevochtigde vacht; masseer goed gedurende 3 minuten en spoel af met warm water en breng vervolgens de Banana Iv San Bernard Balm aan.

Bananen Conditioner

€ 27,50

Bananen Conditioner

€ 27,50

Het is een verzachtend product dat zachtheid en glans geeft aan de vacht van halflangharige dieren. Het heeft herstructureringseigenschappen die ruwe vachten zacht en kambaar maken.

 

GEBRUIK

 

Breng na het wassen een voldoende dosis balsem aan op de vacht, masseer en borstel grondig gedurende ongeveer 3 minuten. Grondig spoelen met warm water

Lemon Shampoo

€ 25,00

Lemon Shampoo

€ 25,00

Shampoo met een aangename citroengeur, geschikt voor honden en katten met kort haar. Het frisse aroma heeft een hydraterende werking. De componenten helpen roos te elimineren.

 

GEBRUIK

 

Verdeel een voldoende dosis shampoo verdund 1: 10 met water op de eerder bevochtigde vacht; masseer voorzichtig gedurende 3 minuten en ga verder met spoelen met warm water en breng vervolgens de Lemon Balm Iv San Bernard aan.

 

Lemon Conditioner

€ 27,50

Lemon Conditioner

€ 27,50

Het is een verzachtend product dat kortharige vachten zacht maakt, de componenten voorkomen ook roos en statisch.

 

GEBRUIK

 

Breng na het wassen een voldoende dosis balsem aan op de vacht, masseer en borstel grondig gedurende ongeveer 3 minuten. Spoel grondig af met warm water.

Talk Puppie Shampoo

€ 25,00

Talk Puppie Shampoo

€ 25,00

Specifieke shampoo voor puppy's van honden en katten. Het is een zeer delicate shampoo, speciaal ontworpen voor de vacht van het jonge dier. Het laat een aangename en delicate geur van talk achter die de ogen niet irriteert.

 

GEBRUIK

 

Verdeel een dosis Talk Shampoo over het eerder bevochtigde haar. Masseer zachtjes gedurende 3 minuten en spoel af en breng vervolgens talkpoederbalsem aan voor puppy's. Dankzij de delicate formulering kunnen de shampoo en conditioner voor puppy's worden gebruikt om het dier zo vaak te wassen als u wilt.

Specifieke balsem voor de vacht van puppy's van honden en katten. Deze balsem voedt en parfumeert zachtjes. "Gemaakt om te verwennen!"

 

GEBRUIK

 

Breng een voldoende dosis conditioner aan op de eerder gewassen vacht met Talk Shampoo en masseer zachtjes gedurende 3 minuten. Spoel grondig af met warm water en droog met warme lucht. Dankzij de delicate formulering kunnen de shampoo en conditioner voor puppy's worden gebruikt om het dier zo vaak te wassen als u wilt.

KS Shampoo

€ 27,50

KS Shampoo

€ 27,50

Speciale shampoo speciaal ontworpen om de slechte geur van sommige hondenrassen te elimineren. Het is een product dat de eigenschap heeft om stinkende moleculen te neutraliseren.

 

 

GEBRUIK

 

Maak de vacht nat met warm water en breng de benodigde hoeveelheid shampoo aan. Masseer grondig in en spoel af. Herhaal de bewerking en laat het een paar minuten werken om de effectiviteit te vergroten. Spoel grondig af met warm water.

Het is een shampoo die speciaal is ontworpen om de lelijke gelige kleur van de witte vacht van honden en katten te elimineren. De delicate en niet-oxiderende formule werkt effectief zonder de huid van het dier aan te vallen.

 

GEBRUIK

 

Masseer de shampoo op de eerder bevochtigde vacht. Houd het ongeveer 3 minuten op zijn plaats op het dier en ga dan verder met een grondige spoeling.

Specifieke Balsem Voor wit haar. Het Geeft de zachtheid terug en biedt een bescherming aan het opgedroogde haar. De anti-gele werking laat het natuurlijk wit van het haar weer glanzen.

GEBRUIK

 

Breng na het wassen van het dier met Cristal Clean Shampoo de Cristal Clean Conditioner gelijkmatig aan op de vacht. Masseer in en spoel vervolgens grondig af.

Diamonds

€ 21,50

Diamonds

€ 21,50

Shampoozeep voor witte vachten ontworpen om geel te verwijderen van de meest delicate en moeilijke delen van het haar.

GEBRUIK

 

Maak de vacht nat met water en zeep vervolgens met Diamonds. Laat 3 minuten intrekken. Spoelen.

Puppy Don't Cry

€ 21,50

Puppy Don't Cry

€ 21,50

Gemaakt voor puppy's van alle rassen, verbrandt de rijke conditioneringsformulering de ogen niet. Bovendien reinigt de speciale formule de vacht zachtjes, zonder deze van de nodige hydratatie te beroven, waardoor deze zacht en helder wordt, perfect voor het reinigen van zelfs de plooien van de snuit.

 

GEBRUIK

 

Na het bevochtigen van het haar, zeep met PUPPY DON'T CRY wrijven krachtig. Afspoelen en drogen.

Romige mousse die gelige tinten op wit haar en roodachtige tinten met zwart haar vermindert.

 

GEBRUIK

 

Goed schudden. Breng de benodigde hoeveelheid product aan op vochtige vacht, masseer, kam en laat 5 minuten staan, spoel en droog vervolgens. Voor een maximaal resultaat raden we aan om het te gebruiken na de Cristal Clean Shampoo en Conditioner.

Clean Eye

€ 22,50

Clean Eye

€ 22,50

Product geformuleerd voor het reinigen van het buitenste deel van de ogen van honden en katten. De formule op basis van Kamille en Hamamelis bevat stoffen die elke roodheid van de ogen kunnen reinigen en kalmeren.

 

GEBRUIK

 

Masseer buiten de ogen van het dier met watten gedrenkt in lotion.

Clean Ear

€ 22,50

Clean Ear

€ 22,50

Lotion speciaal geformuleerd voor het reinigen en hygiëne van de oren van kleine dieren. Vergemakkelijkt het verwijderen van oorsmeer.

 

GEBRUIK

 

Breng een paar druppels van het product aan in het oor van het dier en masseer zachtjes van buitenaf

Pek Conditioner

€ 26,50

Pek Conditioner

€ 26,50

PEK - Crème Spoeling

Crème ontworpen om zelfs de moeilijkste knopen te ontwarren. De samenstelling geeft het haar een bijzondere elasticiteit en zachtheid, waardoor de huid en vacht de juiste hydrolipidenbalans herstellen.

 

GEBRUIK

 

Houd de crème ca. op zijn plaats 3 minuten masseren. Kam en ga dan verder met een grondige spoeling. Speciale voorbereiding bij de ring: los een kleine hoeveelheid product op in warm water, breng gelijkmatig aan op het dier en ga verder met drogen zonder te spoelen.

P-H Balance

€ 32,50

P-H Balance

€ 32,50

Crèmebalsem bijzonder geschikt voor honden en katten met gedevitaliseerde vachten en een zeer gevoelige huid. PH Balance herstelt de beschermende vacht van huid en vacht waardoor het een hoge voeding krijgt dankzij natuurlijke vitamines en oliën. PH Balance wordt snel geabsorbeerd door de cuticula en epidermis en dient om de vacht te herstellen, waardoor een mooi haar overblijft.

 

GEBRUIK

 

Maak de vacht nat met warm water en breng de Shampoo Iv San Bernard aan die geschikt is voor het type haar (1:3 met water) en spoel vervolgens uit. Breng vervolgens PH Balance aan en masseer de huid en vacht goed. Laat 5 minuten intrekken. Goed uitspoelen. Voor een beter resultaat raden we het gebruik van The Iv San Bernard Balm aan, overeenkomend met het type haar.

Gloss Spray

€ 47,50

Gloss Spray

€ 47,50

Zijde-effect polish, ontworpen om te polijsten en te voeden zonder vettige vacht van het dier. Van aangename geur en hoge concentratie, het is een product dat het haar zacht en fluweelachtig maakt.

GEBRUIK

 

Te gebruiken aan het einde van de verzorging door gelijkmatig op de vacht van het dier te spuiten vanaf een afstand van ongeveer 10 cm, ga dan verder door de vacht een paar momenten te borstelen.

 

150 ml.

Sil Plus

€ 47,50

Sil Plus

€ 47,50

Cosmetische behandeling voor de vacht en huid. Het beschermt de vacht tegen uitdroging en herstelt de zachtheid en glans.

 

GEBRUIK

 

Meng 4 druppels Sil Plus met de Shampoo Iv San Bernard specifiek voor het type haar, of, als alternatief, masseer op droog of vochtig haar.

100ML

Droog Shampoo

€ 25,00

Droog Shampoo

€ 25,00

 

Het in een droogshampoo. Dankzij de componenten reinigt en ontvet Moussette de vacht, waardoor zachtheid en glans ontstaat.

GEBRUIK

 

Borstel de vacht van het dier goed. Schud het voor gebruik. Houd de tuitdispenser naar beneden gericht en spuit in je hand de benodigde hoeveelheid schuim, afhankelijk van de grootte van de hond of kat). Breng het schuim snel en gelijkmatig aan. Na ongeveer 5 minuten in wrijf de vacht in met een droge doek en borstel krachtig.